Uusi vapaa-ajankoti

Olohuone 1
Tunnelmia lomakodin olohuoneesta

Kuluneena keväänä elämässämme alkoi aivan uusi ajanjakso, kun vappuna pääsimme muuttamaan uuteen vapaa-ajankotiin. No, ei se nyt sentään upouusi ole, vaan jo muutaman vuosikymmenen elämää nähnyt punainen ”käkikellotalo”. Edelliset asukkaat olivat sen itselleen rakentaneet ja hyvänä pitäneet. Vuodet ovat kuitenkin armottomia ja vaikka talo suhteellisen hyväkuntoinen onkin, löytyy pientä korjattavaa sieltä täältä.

Rankimmat remonttihommat jätämme suosiolla osaavien paikallisten ammattilaisten tehtäväksi, mutta kaltaisellemme tee-se-itse –tyypeille kyllä riittää tuunaamista siitä huolimatta. Isännällä pysyy käsissä työkalu kuin työkalu, enkä itsekään nyt ihan tumpeloksi tunnustaudu. Face-liftiä siis tiedossa, mutta ehdottomasti kuitenkin ajan kanssa ja hiljakseen edeten. Osa lomista kuluu varmasti remonttihaalareissa, joskin vakaasti yritämme myös nauttia hiljaisesta maalaiselämästä, kauniista järvestä ja eteläpohjalaisista maisemista – iloa ja turvallisuudentunnetta sukulaisten läheisyydestä myöskään unohtamatta.

Uuden lomakotimme sisustus tulee olemaan sekoitus perittyä, lainattua, vanhaa – uutta vain mahdollisimman vähän. Kalusteissa, kuten talossakin, saa näkyä eletty elämä ja jokaisella esineellä tulee olla tarina…

Tervetuloa tulevien juttujeni myötä kurkkaamaan lomakotiimme!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: