Palaset-lokerikko 80-luvulta

Ihan varmasti jokaiselta mökiltä tai kotoa löytyy jonkinmoinen aarteiden alttari. Meillä niitä on monta ja yksi on 80-luvulta peräisin oleva Palaset-lokerikko. Sekin on kiertänyt muutoissamme mukana ja hoitanut jos jonkinmoista tehtävää. Välillä se on ollut vessassa täynnä purkkeja ja kantanut hyllyillään kaikkea tarpeellista, välillä taasen ollut keittiössä mausteiden säilytyspaikkana.

Hauska lokerikko sinänsä ja sopii mihin tahansa ja miten päin vain. Sitä voi pitää pöydällä vaakatasossa tai nostaa pystyyn seinää vasten. Aina yhtä hyvännäköinen ja suunnittelultaan aikaansa sopiva. Yksinkertaisen kaunis.

DSC02373

Nyt lokerikko on meillä lomakodin keittiössä. Siinä on alati vaihtuva ”näyttely” ja tällä hetkellä mm. Ristomatti Ratian kynttiläkuppi ja lasimalja sekä Arabian tuotantoa vuosien varrelta. Ratia on myös tuon lokerikon suunnitellut.

Isännän kotoa on meille päätynyt muutama peltipurnukka, jotka ihan silkasta nostalgiasta olen säilyttänyt ja laittanut nyt Ratian seuraksi. Anopillani oli työpaikkansa kautta yhteys porilaiseen Aug. Lipsasen Kauppahuoneeseen, josta on peräisin peltipurkki ”Kauppahuoneen Juhla-kahvi”.   Kaunis purkki ja anoppini käytti sitä alkuperäisessä tarkoituksessaan, eli kahvin säilytykseen.

DSC02376

Riihimäen keittiölasipurkki on klassikko, joita meillä on sekä maalla että kaupungissa. Äärettömän käyttökelpoisia ja kauniita nekin.

Tässäpä päivän nostalgiapläjäys – nyt aurinkoon ja nauttimaan kesästä, kun sen vihdoinkin näytämme tänne saaneen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: